,

Håndlavet sæbe- Honning og Klid

Jeg elsker duften af honning – det er ren sommer for min hjerne. Derfor skulle jeg naturligvis også lave en honningsæbe. Jeg har tilsat klid for at give sæben en naturlig eksfoliator. Honningen jeg bruger er en økologisk rapshonning, hvilket giver sæben en dejlig dyb farve.

Honning/klidsæben er let skummende og indeholder kun naturlig duft og farve. Sæben kan bruges på hele kroppen- gerne med en strikket vaskehandske.

Sæberne er håndlavede og håndskårne, så derfor kan farve og form variere.

Udover Honning og klid, indeholder sæben rapsolie, der giver en mild sæbe, der er særlig god til alle hudtyper. Rapsolien kommer, så vidt muligt fra Danmark. Sæben indeholder desuden kokusolie. Kokosolie hjælper med at fugte huden og styrke dens naturlige beskyttende lag, så den bedre kan holde på fugten. Kokosolie er derfor fantastisk til tør hud. Kokosolie har desuden antiinflammatoriske egenskaber, derfor er olien velegnet til behandling af akne, der er en betændelsestilstand i huden.

Husk at opbevare din sæbe i en sæbeskål, så vandet kan løbe fra og sæben kan tørre mellem brug.

Min 80 gram

Indhold:
Rapsolie, Kokusolie, Vand, Sæbelud, Bivoks, Parfume, Klid, Kaolin-ler, honning

Brassica Campestris Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Sodium beeswax, Parfum, Avena Sativa Bran, Kaolin, Mel

Scroll to Top