Vi elsker mexicansk madstil herhjemme og især noget med Tortillas. Det er en god måde at få brugt køleskabets grøntsager- men også hvis man som os, har børn som er lidt tilbageholdende med hensyn til grøntsager.
I denne ret kan børnene rigtig komme med i køkkenet, være med til at vælge hvilke grøntsager der skal være på bordet og være med til at snitte og skrælle.
Vi smører tortillas med guacamole – og der afviger vi nok meget fra den oprindelige mexicanske opskrift, da vores er meget mild i smagen og den indeholder ikke koriander. Så spice den op, hvis I er mere til den kraftige chili smag.

2 personer
INGREDIENSER
2 små tortillas
250 g afpudset svinemørbrad
1 dl barbecuesauce
Guacamole:
1 moden avocado
1 fed presset hvidløg
1 lille fint hakket rødløg
Saften fra 1/2 citron
1 spsk mayo
Et par stænk Tabasco
Salt
Coleslaw:
2 gulerødder (revet)
1/2 spidskål (fint hakket)
1 spsk mayo
30 minutter
FREMGANGSMÅDE
1. Start med at blande guacamolen, så den kan samle smag.
2. Skær mørbrad i tynde skiver og vend i barbecuesaucen.
3. Bag svinemørbrad på 200 ° i ca. 15-20 minutter. Vend stykkerne efter 10 minutter
4. Bland Coleslaw
5. Saml Tortilla med guacamole, coleslaw og svinemørbrad – eller spis coleslaw ved siden af, hvis du ligesom mig, aldrig har plads nok på en tortilla.