En lækker sød-syrlig salat, der smager af sommer. Brug den som en let aftensmad, som en frokostsalat eller lækkert tilbehør

2 personer
Ingredienser
250 g jordbær
1 spsk rørsukker
2 spsk balsamicoeddike
200 g rucola
6 asparges
1 pk halloumi ost
3 spsk pinjekerner
olivenolie til stegning
20 minutter
Fremgangsmåde:
1. Gør jordbærrene rene, skær dem i kvarte og drys rørsukker ud over dem- sæt dem til side
2. Varm en pande op (ingen olie) og rist pinjekernerne. Når de får lidt farve er de færdige. Husk at fjerne dem fra den varme pande, ellers rister de videre. Sæt til side
3. Varm lidt olie op på panden og steg halloumi på høj varme i nogle minutter på hver side
4. Rengør rucola og asparges. Skær asparges ud i mindre stykker
5. Skær halloumi osten i skiver
6. Anret det hele på et fad og slut af med at dryppe balsamicoeddike over