En spicy pastasauce, der kan tones op eller ned, afhængig af temperament – men den giver en dejlig indre varme på en råkold forårsdag. Nu har jeg kaldt det en pastasauce, men den kan også spises med ris, kartoffelmos eller groft brød.

4 personer
Ingredienser
1 løg (hakket fint)
1 zucchini
1 lille rød chili (tilføj evt. mere chili eller en anden sort, hvis du gerne vil have det mere spicy)
2 ds hakkede tomater
1 pk bacon
2 dl vand
1 grøntsagsbouillonterning
1 pk cocktailpølser
1 glas perleløg
Olie til stegning
Salt og peber
30 minutter
Fremgangsmåde:
1.Start med at hakke løget fint.
2. Skær derefter zucchinien i små tern
3. Bacon skæres i mindre stykker
4. Varm lidt olie op på panden og steg løg, bacon og chili sammen
5. Tilsæt de hakkede tomater, bouillonterning, perleløg og vand- lad simre.
6. Del cocktailpølserne og kom dem ned i panden.
7. Smag til med salt og peber
8. Server med pasta eller groft brød