Spagetti Bolognese er en skøn simreret, der bare bliver bedre, jo længere den får lov til at hygge sig i gryden. Heldigvis er den også fryseegnet, så det er bare med at få lavet en stor portion, nu man er i gang. Jeg blander også tit spidskål med min pasta, i denne her ret, har jeg brugt den røde spidskål- bare lige for at snige lidt ekstra grøntsager ind i retten.

4 personer
Ingredienser
Olie til stegning
6 skiver bacon
1 løg
1 gulerod
1 persillerod
500 g hakket oksekød
2 dl rødvin
1 fed hvidløg
2 ds hakkede tomater
2 spsk barbecuesauce
Krydderier:
2 tsk tørret timian
2 tsk tørret rosmarin
Salt og peber
2 timer
Fremgangsmåde:
1. Start med at skære bacon i små stykker og steg dem i en gryde med løg og hvidløg.
2. Rens og snit de andre forskellige grøntsager (små stykker)
3. Svits grøntsagerne med i gryden
4. Tag grøntsagerne op og steg i stedet kødet i gryden
5. Når kødet er stegt, tilsættes de stegte grøntsager med krydderierne, rødvin, tomater og 3 dl. vand
6. Lad det hele simre, så lang tid du kan- men helst i 1 time. Hold øje med den ikke koger tør.
7. Smag til med salt og peber
8. Kog pasta efter pakkens anvisninger
9. Server med parmesan og evt. snittet spidskål