Da jeg lige var flyttet hjemmefra, lærte min kusine mig at lave denne ret. Den er hurtig og simpel og man kan skifte kødet ud, med hvad man har til rådighed. Jeg foretrækker den med svinemørbrad, men den kan sagtens laves med oksestrimler eller kylling.

2 Personer
Ingredienser
250 g afpudset svinemørbrad
250 g Haricot verts frost
1 dl barbecuesauce
2 spsk danablue ost
2-3 spsk mælk
Olie til stegning
160 g tør pasta
30 minutter
Fremgangsmåde
1. Klargør svinemørbrad- fjern fedt og sener
2. Skær svinemørbrad i skiver (ca 2 cm) og bank let flade
3. Mariner svinemørbraden i barbecuesaucen
4. Varm olien op i en pande
5. Varm vand i en gryde og kop pastaen efter pakkens anvisninger
6. Steg svinemørbraden med marinaden- de skal have et par minutter på hver side, afhængig af tykkelsen
7. Steg de optøede haricot verts med.
8. I en lille kasserolle varmes danablue og mælk op (middelvarme)
9 . Anret og server