Denne ret er meget børnevenlig og mild i smagen. Tilføj evt. grønne bønner/ærter for at få lidt mere grønt med i retten.

2 personer
INGREDIENSER
2 kyllingebryst
150 g tørret pasta
2 fed hvidløg (presset)
200 g champignion
1 broccoli
1 dl hønsebouillon
2 spsk pikant ost
1 skvæt fløde
1 stor håndfuld revet parmesanost
Salt & peber
Tidsforbrug 25 minutter
FREMGANGSMÅDE
1. Skær kyllingen i tern
2. Pres hvidløg og steg i olien
3. Steg kyllingen med
4. Hæld ca. 900 ml kogende vand ved
5. Læg pasta i gryden
6. Tilsæt hønsebouillon, læg låg på og kog op
7. Lad det simre til pastaen næsten er færdig
8. Skær broccoli i små stykker og put det i gryden
9. Pikantost, fløde og parmesanost kommes i gryden
10. Smag til med salt og peber
11. Server – evt. med et godt stykke brød og ekstra revet parmesanost.