Jeg har i denne uge lavet en rigtig forårsmenu; en dejlig “hvis der er lidt råkoldt udenfor” Chili con carne (dog i den milde børnevenlige udgave) og en “Woohoo, det er sommer” Fyldig salat med Danablue, pære og Figensirup.
Fisk skal vi naturligvis også have i løbet af ugen- denne gang bliver det en klar børnefavorit, nemlig fiskefrikadeller. Jeg har også fået en af mine favoritter med, en luksus skaldyrs pasta.

Mandag:
Chili con Carne (børnevenlig version)
Lækker comfordfood, med tilpas mange krydderier til at give smag, men ikke nok til at forskrække små ganer. Jeg har også valgt en anden type bønner, som vi synes har en mere mild smag.

Tirsdag:
Fiskefrikadeller med hjemmesyltede pickles
Endnu en børnefavorit i vores hus. Sprøde, lækre fiskefrikadeller!
I denne udgave bliver de serveret med ærter og hjemmesyltede pickles.

Onsdag:
Luksus på en helt almindelig onsdag – forkæl dig selv midt på ugen med en hurtig og lækker skaldyrsret.

Torsdag:
Fyldig salat med saltede mandler, pære, danablue og figensirup
Sød, skarp og knasende – vores ynglings salat

Fredag:
Mørt gris med Hoisin sauce, grøntsager og ris. Spisepindene er valgfrie- heldigvis