Denne ret er også god, hvis man skal have fællesspisning i skole/børnehave eller på skovtur i forårssolen. Jeg laver altid en stor portion, den er nemlig også rigtig lækker dagen efter som madpakke. Dressingen kan sagtens erstattes af en købt skaldyrs dressing – jeg kan bare rigtig godt lide smagen af denne her.

4 personer
Ingredienser
400 g tørret pasta (så er der nok til madpakke)
200 g hummerhaler (kogte og pillede)
250 g varmrøget laks
150 g rejer (kogte og pillede)
1 courgette
1 stort bundt frisk dild
1 bundt grønne asparges
Dressing:
3 spsk creme fraice
1 spsk mayo
1 spsk ravigotte Sauce
1 tsk ketchup (kun for farvens skyld)
peber
30 minutter
Fremgangsmåde
1. Kog pasta efter pakkens anvisninger – skyl pastaen godt igennem med kold vand efter kogning. Læg til afdrypning i en sigte
2. Mens pastaen koger, laves dressingen.
3. Bland cremefraiche, mayo, Ravigotte sauce, ketchup. Smag til med peber
4. Hak courgetten og skær asparges i mindre stykker
5. Hak dild
6. Bland skaldyr, dressing, dild og pasta