Hakkebøffer er en af mine børns ynglings-retter, Jeg har så valgt at tilføje et spejlæg og noget stegt spinat i denne uge.

2 Personer
Ingredienser
250 g hakket oksekød
Olie til stegning
25 g smør
2 løg
2 æg
4 Håndfulde frisk og rengjort spinat
Salt og peber
30 minutter
Fremgangsmåde
1. Start med at skære løg i skiver- ikke for tynde
2. Varm olie på en pande og steg løgene ved svag varme
3. Efter ca 10-15 minutter tilsættes smør og steges færdige på ca. 5 minutter.
4. Del kødet i lige store stykker
2. Tryk det sammen til en kugle og flad det lidt ud på et skærebræt- tryk ikke alt for hårdt, ellers bliver bøfferne for kompakte
3. Hak riller på kryds og tværs på bøffens overflade og krydr med salt og peber.
4. Varm olien op og steg bøfferne i ca. 4-5 minutter på hver side
5. I mens bøfferne steges færdige, skal spejlæg og spinat på hver sin pande (løgene kan holdes lune i ovnen)
6. Kom lidt olie på en pande og slå ægget ud (forsigtigt) Steg ægget på middelvarme indtil hviden er helt fast
7. På en anden pande steges spinaten- den skal steges indtil den “klasker” sammen.
8. Server med syltede rødbeder.