Vi spiser en del kylling til aftensmad i hverdagene, til dels fordi kylling er rimeligt neutralt i smagen, hvilket kan være en fordel med yngre børn i familien, men også for der kan tilføres mange forskellige smage til en kylling. Denne ret har en meget mild ostesmag, men så kan man give den krydderigas i en spicy tomatsalat ved siden af.

2 personer
INGREDIENSER
2 stk kyllingebryst
2 spsk Pikant ost evt. neutral flødeost
2 spsk hakket persille
Citronpeber
Salt
Paprika
Olie
1 pk Frisk pasta
Parmesan ost revet- efter smag
Tomatsalsa
3 tomater
1 hakket rødløg
Tabasco- efter smag
Hakket persille
40 minutter
FREMGANGSMÅDE
1. Tænd ovnen på 200°
2. Bland Pikantost, hakket persille og citronpeber og en lille smule salt
3. Bank kyllingebrysterne flade og fyld med osteblandingen, der skal ca 1 spsk fyld i hvert bryst
4. Rul kyllingebrysterne sammen, læg dem i et ildfast fad, beklædt med bagepapir. Pensl med olie og drys med paprika.
5. Bag i ovn i ca. 25-30 minutter (sæt en kødnål igennem kødet. Er væsken klar, så er kødet færdigt)
6. Hak tomater og rødløg og mix dem med Tabasco og persille. Hvis det virker lidt “tørt”, så tilføj en1 tsk olie eller 2
7. Når kyllingen er næsten færdig, så koges pasta efter pakkens anvisninger.
8. Anret og pynt evt. med persille. Server med parmesanost.