Vi elsker pasta i vores familie!! Faktisk tror jeg at vores døtre kunne spise pasta hver dag i flere uger, hvis de fik lov. Jeg vil rigtig gerne udskifte pastaen helt eller blande den med grøntsager, så derfor laver jeg rigtig tit courgetti. Det er en super hurtig måde at få en god portion grøntsager på. Jeg har lagt en lille “how to” video ind på Instagram (Krukkens_Madplaner), så der kan den findes.

2 Personer
Ingredienser
250 g Tigerrejer (kogte og pillede)
2 Courgetter
1 Spsk Olie til stegning
2 Fed hvidløg (presset)
1/2 Spsk chilipasta
2 Spsk pinjekerner
2 Spsk revet parmesan
Pesto
Lidt brød
12-15 minutter
Fremgangsmåde
1. Riv courgetterne på et mandolinjern. Man kan sagtens bruge en kartoffelskræller eller en kniv, det tager bare lidt længere tid.
2. Rist pinjekernene på en tør pande, de skal bare lige have en anelse farve. Husk at fjerne dem fra den varme pande, ellers brænder de på.
3. Varm olie op i en pande og svits hvidløg og chilipasta.
4. Tilsæt den strimlede courgette og rør godt rundt.
5. Steg rejerne med.
6. Anret og drys med de ristede pinjekerner og revet parmesan.
7. Server med lidt pesto, lidt brød og evt mere parmesanost.