Det skal være nemt at spise lækkert fisk og denne ret er super nem. Spice den op med lidt chili eller tilsæt lidt soya og oystersauce, så får den et mere asiatisk smagsintryk, der er mange variationsmuligheder.

2 Personer
Ingredienser
250 g Torskefilet uden skind
4 skiver bacon
1/2 Courgette
1/4 Blomkål
2 Tomater
1 Løg
2 Spsk sorte oliven
100g Feta
1 Håndfuld fintsnittet spidskål
3 Spsk olie
Salt og peber
Paprika
Tartarsauce:
2 spsk kapers
1 spsk cornichoner
2 spsk mayo
1 tsk Dijon sennep
Citronsaft
35 minutter
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen på 225°
2. Hak og snit alle grøntsagerne
3. Læg alle grøntsagerne i et fad (ikke oliven)- pensl bunden med 1 spsk olie, eller beklæd med bagepapir
4. Læg fisken på grøntsagerne
5. Lidt olie drysses over fisk og grøntsager
6. Smuldr feta og oliven ud over fisk og grøntsager
7. Krydder med salt og peber- drys med lidt paprika for farvens skyld
8. Sæt i ovnen og bag i 18-20 minutter
9. Mix ingredienserne til Tartarsaucen, smag til med citronsaft
10. Steg bacon sprød på panden
11. Anret fisken med bacon på toppen og server med tartarsauce