Æggewraps er et rigtig godt alternativer til tortilla pandekager. De er hurtige at lave og dejligt mættende. Fyld dem med det, du har lyst til, avocado og kylling, mozzarella og pesto- der er uendelig mange muligheder. Jeg bruger dem selv til madpakker dagen efter og der er de også stadig gode.

1 person
INGREDIENSER
2 æg
1 spsk hørfrø
Salt og peber
Olie til stegning
Fyld:
1 spsk hummerhaler
1 spsk rejer
1/2 hjertesalat
4 cherrytomater
1/2 avocado
1 spsk mayo
1 lille håndfuld frisk dild
Lidt kaviar (pynt)
Citron (pynt)
15 minutter
FREMGANGSMÅDE
1. Pisk æg med hørfrø og salt og peber.
2. Varm olien op i en pande, hæld æggene i panden og fordel dem i panden.
3. Steg den på middelvarme til den er helt fast, vend den forsigtigt og steg færdig på den anden side.
4. Mens pandekagen køles lidt af, snittes hjertesalat og tomater og avocado skæres ud.
5. Rør mayo med klippet dild. Smag til med salt og peber.
6. Fyld pandekagen med salat, tomat, avocado, rejer og hummerhaler.
7. Rul sammen og pynt med dildmayo, citron og kaviar.