Krukkede Drømme – Nu som Blomsterbonde


(I samarbejde med SkiltDirect)

Så blev det 2023 – og rigtig Godt Nytår!!

Da jeg begyndte denne blog, var det egentligt som en have dagbog for mig selv og hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg slet ikke forestillet mig, at jeg skulle blive sådan grebet af blomster og havearbejde. 

Frirummet i haven og de skønne blomster har totalt overtaget mine interesser og så må jeg bare erkende, at vores lille bitte villa have slet ikke er stor nok til alle mine krukkede have drømme- der skal mere plads til at eksperimentere og lege på.

Så derfor kaster jeg mig nu ud i at være blomsterbonde (i lille skala) 

Jeg har fået fingrene i en mark, så nu skal der laves- (Trommehvirvel tak)- En pluk-selv mark!! 

I første omgang skal marken naturligvis fyldes med så mange Dahlias som muligt, jeg har en drøm om et farveflor af pink, lilla, fersken, orange, hvide Dahlias i alle former, der smukt svajer i vinden. 

Derudover kommer der helt bestemt også Cosmos på marken, de står så fint med Dahlias og så er de også rigtig kønne i en buket.

Elin fra SkiltDirect har været så sød, at lave det fine skilt til mig, så bliver det hele ligesom mere officielt, ikke? Vi har også talt at få lavet nogle planteskilte- så jeg kan få lidt styr på, hvilke Dahlias jeg planter hvor, det er ret så praktisk når de skal sættes lidt efter højde. Jeg tænker også at nogle gode planteskilte, vil være rare at have i køkkenhaven, men det bliver næste omgang.

Min søde mand er også blevet sat i arbejde med dette projekt (han er heldigvis stadig meget tålmodig med mine ideer), han har fået projektet “Byg en vejbod” For hjemme i villa havenvil jeg stadig så en del planter i skærehaven og til staudebedet, så derfor vil der være et mindre et mindre plantesalg i vejboden af overskudsplanter, “Grab ‘n Go buketter” samt grøntsager fra køkkenhave og drivhus. 

Så hvis du er i Aalborg området- (jeg skriver her på siden og på Instagram, når marken er klar til pluk), så kig forbi St.Restrup, hvis jeg er der, så vil der være kaffe på kanden og tid til en Dahlia snak, det kunne være så hyggeligt.